WorkShop: Big Data i Data Analytics en la gestió de la Cadena de Subministrament

Big Data i Data Analytics en la gestió de la Cadena de Subministrament

ICIL – LOGINCAT 22/10/2020

La nova revolució industrial en la qual ens trobem, anomenada també Indústria 4.0, està aportant a les empreses noves eines de gestió, com la integració de sistemes, la robòtica col·laborativa, el cloud computing o el Big Data.

La gestió eficient de la Supply Chain és fonamental per a la competitivitat de les empreses i per aquest motiu ha d’actuar com a catalitzador per impulsar aquelles tecnologies que aportin valor als seus processos o clients.

Durant aquesta jornada repassarem les tecnologies que formen part de la Indústria 4.0 i veurem com una eina de Business Intelligence, basada en Big Data, pot ajudar-nos a controlar els nostres processos.

Breu contingut pràctica a tratar

  • Logística 4.0
  • Big Data
  • Business Intelligence / Data Analytics
  • El quadre ce comandament – Supply Chain Control Tower
  • Pràctica guiada: “Quadre de comandament logístic amb Business Intelligence”

Ponent: Rafael González Esquinas

Asessor Acreditat d’ACCIÓ – Operacions i Indústria 4.0

Amb més de 20 anys d ‘experiència en la direcció logística d’empreses de diversos sectors, com Logística Internacional, Medi Ambient o Banca. Actualment ocupa la direcció de l’àrea industrial i logística de SETESCA, que és una consultora especialitzada en Tecnologies de la Informació, Optimització de processos i Gestió de Talent. Està diplomat en Direcció General d’Empreses per l’EOI i és Màster en Supply Chain Management per ETSEIB – ICIL. També té formació en informàtica i LEAN six sigma; a més, exerceix com a professor a diverses universitats i escoles de negocis en màsters de Supply Chain i Ecosistemes Digitals.